Búcsúzik a Titánoktól

2020.06.02. 19:03

Debrecenben folytatja pályafutását Kiss Roland

A hátvéd pozícióban szereplő Kiss Roland elhagyja a Fehérvári Titánok jégkorong csapatát, a DEAC együttesét erősíti a jövőben.

Dévai N. Csaba

128 Erste Liga mérkőzésen 27 pontot szerzett védőként

Fotó: SAT

2015-ben, 16 évesen csatlakozott a fehérváriak U18-as csapatához, ahol olyannyira meggyőző teljesítményt nyújtott, hogy a tengerentúli Casper Coyotes meghívására Amerikában is kipróbálhatta magát. Hazatérve az Újpest színeiben mutatkozhatott be az Erste Ligában, majd a 2018/2019-es idényben ismét Fehérváron kergette a pakkot, tavaly pedig öt mérkőzés erejéig az EBEL-ben is szóhoz jutott. Új csapata a Csíkszereda ellen, már a negyeddöntőben búcsúzott az Erste Ligától – ugyanakkor tehát, mint a Titánok.

128 Erste Liga mérkőzésen 27 pontot szerzett védőként
Fotó: SAT

– Elsősorban azért döntöttem az átigazolás mellett, mert úgy éreztem, hogy váltásra, változásra van szükségem – nyilatkozta Kiss a DEAC honlapjának. – Fehérváron igyekeztem a legjobbat kihozni magamból, úgy éreztem, hogy sikerült is bizonyítani, de nem igazán kaptam pozitív visszajelzéseket, legalábbis az EBEL-csapat részéről. Ismereteim szerint Debrecenben újra egy erős gárda van kialakulóban és bízom abban, hogy itt több esélyem lesz arra, hogy magasabb szintre kerüljek!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában