Labdarúgás

2020.04.23. 08:52

MOL Fehérvár FC védője, Hangya Szilveszter bízik a bajnokság folytatásában

A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő MOL Fehérvár FC védője, Hangya Szilveszter elmondta, bízik benne, hogy minél hamarabb lehetőségük lesz újra elkezdeni az edzéseket és folytatni tudják a bajnokságot is.

Origo / feol.hu

Hangya Szilveszter keveset találkozik mostanában fő szerelmével, a labdával. De igyekszik formában maradni Fotó: Szabó Miklós/MW

Fotó: Szabó Miklós

A válogatott védő a fehérvári klub honlapjának beszélt a mindennapjairól, az otthoni edzésekről.

„Nagyon furcsa időszak ez mindenki számára. Nekünk futballistáknak talán a labda hiányzik a legjobban a mindennapjainkból. Az egyéni edzésekkel egy darabig elvagyunk, de azért hosszú távon szerintem ez nehezen működhet, hiszen nem egyéni sportolók vagyunk. A futball egy csapatsport, nyilván hiányoznak a csapattársak, a közös edzések és persze a mérkőzések.

Bízom benne, hogy minél hamarabb lehetőségünk lesz újra elkezdeni az edzéseket és folytatni tudjuk a bajnokságot is.

Jelenleg elég egyhangúak a napjaim, délelőttönként megcsinálom azokat a feladatokat, melyeket a klub minden héten elküld, valamint bicajozni szoktam időnként, ezt követően viszont nem nagyon tudok mit csinálni, szóval pihenek, olvasgatok, playstationözök és a kutyámmal játszom.„

A kutyájával kapcsolatban hozzátette, hogy normális esetben naponta 6-7 órát egyedül szokott lenni, amikor edzéseken van, vagy meccsekre utazik. Az első néhány napban így biztos, hogy furcsa volt neki az új helyzet, de Kókusznak aranyélete van most, amióta a játékos egész nap otthon van – tudtuk meg az Origotól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában