kölcsönszerződés

2020.02.11. 13:29

A Mol Fehérvárhoz szerződhet Dragos Nedelcu, a FCSB középpályása

Gigi Becali, a FCSB tulajdonosa szerint már kedden a Mol Fehérvárhoz szerződhet Dragos Nedelcu, a bukaresti csapat 22 éves középpályása – írja a nemzetisport.hu.

A játékos hétfő este csupán tartalék volt az Academica Clinceni ellen gól nélküli döntetlennel zárult mérkőzésen, és Becali szerint utána rögtön Magyarországra utazott orvosi vizsgálatokra.

„A Vidi félmillió eurót ajánl nekem egyéves kölcsönszerződésre, és a jövő télen másfél milliót a végleges leigazolására” – nyilatkozta a Digi Sportnak Becali, elismerve, hogy túl olcsón adja el a játékost.

Nedelcu lehetséges érkezéséről már korábban beszámoltunk, a mostani hír szerint még közelebb került a két csapat a megegyezéshez.

Nedelcu román korosztályos válogatott, 2017 nyarán igazolt az FCSB-hez. A 2016–2017-es idényben megnyerte a bajnokságot a Viitorullal. Bukaresti klubjához 2022-ig köti érvényes szerződés. Ősszel izomsérüléssel bajlódott, a bajnokságban csupán nyolcszor léphetett pályára ebben az idényben - tudtuk meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában