kiskút open

2019.10.15. 21:01

Szerdán indul a nagyüzem

A selejtező 2. fordulójával folytatódtak a 60 ezer dolláros női salakos tenisztorna küzdelmei, a Kiskút Openen kedden nyolcan harcolták ki a főtáblára kerülést.

Krebsz András

Nem volt magyar továbbjutó F: nn

Fotó: NAGY NORBERT

A hétfői játéknapon sajnos az összes magyar induló búcsúzott a selejtező első körében, így a második fordulóban már nem volt kiért szorítaniuk a hazai szurkolóknak. Az izgalmas összecsapások azonban kárpótolták a Kiskút Tenisz Klub otthonába kilátogatókat, az érdeklődők a román Ghioroaie, a spanyol Garcia- Perez, a belga Zanevska, a román Dascalu, a chilei Seguel, a horvát Boskovic, a svájci Waltert és a szlovén Potocnik győzelmének tapsolhattak, ők nyolcan verekedték be magukat a 32-es főtáblára.

Nem volt magyar továbbjutó F: NN

A párosoknál az első fordulót rendezték, ahol magyarok is salakra léptek, ám honfitársainknak nem termett sok babér: az első helyen kiemelt Stollár Fanni, Georgina Garcia-Perez, a Békefi Bianka, Drahota-Szabó Dorka, a Nagy Adrienn, Chwalinska (lengyel) és a Bukta Ágnes, Pereira (brazil) kettősök egyaránt kiestek, míg a Jani Réka Luca, Ormaechea (argentin) és a Bondár Anna, Sramkova (szlovák) duó továbblépett. Szerdán elindulnak a főtáblás küzdelmek egyesben is, az összes magyar ütőt ragad: Stollár Fanni, Nagy Adrienn, Drahota-Szabó Dorka, Bondár Anna, Arn Gréta, Jani Réka Luca és Gálfi Dalma próbálja meg kiharcolni a legjobb 16 közé jutást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában