Siker a cívisvárosban

2019.04.26. 21:57

Megállíthatatlanul robog tovább a Loki

A férfi röplabda NB I döntő-kvalifikáló körének 5–8. helyéért zajló párharc harmadik összecsapásán a MÁV Előre SC az előző meccshez hasonlóan magabiztosan győzte le a DEAC csapatát.

Káldor András

Nem engedtek sok pontot ellenfelüknek a fehérváriak

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

DEAC–MÁV Előre SC 0:3 (-17, -23, -20)

Debrecen, 50 néző.

DEAC: Remete, Hubicska, Árvai, Ádám, Pallós, Budai, Szikszai, Magyar, Kiss I., Barna, Mészáros Z. (liberók), Ötvös, Tóth A. Edző: Fodor Antal

MÁV Előre SC: Sziládi, Szőke, Németh Zs., Náhol, Kaposi, Guzmics, Kholmann, Salazar, Takács M. Nagy Á., (liberók), Damsits, Stefanovics. Edző: Németh Ödön.

A három győzelemig tartó párharc állása: 2-1 a MÁV Előre SC javára.

Nem engedtek sok pontot ellenfelüknek
a fehérváriak
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Mindössze 81 percig tartott a találkozó, az első szettben kissé álmosan kezdett a vasutascsapat, majd felvették a mérkőzés ritmusát. A középső játszma volt szorosabb, 15 pontig a DEAC három-öt pontokkal vezetett, de 18-nál elérték őket a kék-fehérek, és 20-nál már náluk volt az előny.

– Akárcsak szerdán, ma is teljesen megérdemelten nyertünk, jobb teljesítményt nyújtva ellenfelünknél – mondta a meccs után Németh Ödön.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában