Foci

2019.03.23. 11:00

Szünet után kemény munka a Vidinél

A válogatott programja miatti bajnoki szünetben néhány nap pihenőt kaptak a MOL Vidi FC labdarúgói. Azonban a napokban minialapozással egészítik ki az edzéssorozatot.

Ferencz Balázs

Nem okozott fejtörést, hogy mivel teljen a tréning

Fotó: vidi.hu

Március 16-án a Mezőkövesd ellen 1-0-ra megnyert összecsapást követően leheletnyi pihenőt kaptak a MOL Vidi FC azon labdarúgói, akik nem tagjai valamely válogatottnak. Kovácsik Ádám, Kovács István, Paulo Vinícius és Pátkai Máté a magyar nemzeti együttessel vívja az Európa-bajnoki selejtezőket, Stopira a zöld- foki-szigeteki válogatottba kapott meghívót, míg Boban Nikolov az észak-macedón válogatottban szerepel.

Nem okozott fejtörést, hogy mivel teljen a tréning
Fotó: vidi.hu

A kéthetes bajnoki szünet elején a többi labdarúgó pihent, csütörtöktől azonban már kemény edzéseket vezényelt Marko Nikolics és szakmai stábja. Jó hangulatban telt a munka, annak ellenére, hogy nem csupán labdás gyakorlatokat kellett végrehajtaniuk, hanem erősítő feladatok is szerepeltek a programban.

A tabella második helyén álló Vidi FC legközelebb a DVSC együttesét fogadja március 30-án, 19.30-kor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában