vízilabda

2019.03.10. 18:25

Sanszuk sem volt

A tavaly még élvonalbeli Szeged hatalmas verést mért a Fehérvárra a férfi vízilabda OB I/B alapszakaszában.

Nagy Péter

Pászti Zalánéknak nem jutott sok sikerélmény szombaton

Fotó: Fehér Gábor/ Fejér Megyei Hírlap

Fehérvár VSE–Szegedi FVCS 6-21 (1-4, 2-5, 0-6, 3-6)

FVSE: Nagy D. – Almási, Sebestyén, Bekő 1, Albert 2, Gáti 1, Csányi. Csere: Nagy M., Pászti, Pongrácz 1, Horváth R. 1, Jánosi, Mihályi, Mohácsi. Edző: Gyöngyösi János.

SZFVCS: Molnár D. – Szedmák 1, Berki 2, Palotás 2, Boros 5, Somlai 2, Blank 3. Csere: Zsigri 1, Bicskei 2, Lihotzky 1, Török A. 2, Farkas K. Edző: Csányi László. Gól akcióból: 1/20, ill. 9/16

Gól büntetőből: –, ill. 2/2

Kiállítva cserével: Szedmák

Kipontozódott: Berki

Pászti Zalánéknak nem jutott sok sikerélmény szombaton
Fotó: Fehér Gábor/ Fejér Megyei Hírlap

Az éllovas és az idei kiírásban még veretlen BVSC otthonában mutatott teljesítménynek, valamint azt megelőző két győzelemnek köszönhetően a Fehérvár önbizalommal telve várhatta a tabellán második helyezett szegedi társaságot. Boros Tamás és a góllövőlistát vezető Albert Barnabás találatát követően még egálra állt a derbi, de ezután begyújtották a rakétákat a feljutásra áhítozó dél-alföldiek, akik az első és második negyedet egyaránt hárommal nyerték. A nagyszünet után a hazaiaknak semmi, míg a látogatóknak minden bejött, így 12 gólos hátrányban vágtak neki az utolsó felvonásnak a székesfehérváriak. Zárásként egy hatost hintett a Szeged, erre csak háromszor válaszolt az FVSE, amely így az utolsó fordulótól függetlenül a kilencedik helyen fejezi be az alapszakasz küzdelmeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában