Spanyollal erősítettek

2019.03.07. 21:35

Joan Vidal Campins a Vidi új igazolása

Igaznak bizonyultak a sajtóértesülések, miszerint a Barcelona B csapatát egykoron erősítő jobbhátvéd Fehérváron folytatja pályafutását.

Nagy Péter

A kép, amely a bejelentés előtt kiszivárgott F.: Migrantesdelbalon

Már csütörtökön reggel szárny­ra kapott a hír, hogy a spanyol Joan Vidal Campins megállapodott a MOL Vidi FC labdarúgócsapatával. A fénykép – amelyen Kovács Zoltán sportigazgató egy sállal köszönti az új szerzeményt – végül megfelelt az igazságnak.

Campins leigazolására Fiola Attila kiválása miatt volt szükségük a fehérváriaknak, igaz, a hispán bekk nyolc hónapig klub nélkül tengődött, miután a spanyol másodosztályban szereplő Reus Deportivunál szerződést bontottak vele. A 23 éves korábbi Barca-játékos 18 esztendősen került a katalánok kötelékébe, ahol leginkább az ifiknél, valamint a második számú gárdában lépett pályára. A mallorcai futballista háromszor szerepelt az U19-es válogatottban, közel 40 meccset húzott le a Segunda Divisiónban, egyszer a Király-kupában is szóhoz jutott.

A kép, amely a bejelentés előtt
kiszivárgott F.: Migrantesdelbalon

– Nagyon örülök, hogy a Vidiben folytathatom a pályafutásomat. Posztomat tekintve jobbhátvéd vagyok, de szeretek részt venni a csapat támadásaiban is – tartott rögtönzött bemutatkozást a játékos.

A mértékadó német transfermarkt.de portál 200 ezer euróra taksálja a hátvédet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában