Kosárlabda

2019.03.15. 21:16

A Bonn után a Kaposvár érkezik a Gáz utcába

Szombaton 19 órakor ismét a honi élvonalban szerepel az Alba kosárlabdacsapata.

Horog László

Jesús Ramírez a szerdaihoz hasonló folytatást remél

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A fehérváriak nem sokáig örülhettek a szerdai, Telekom Baskets elleni Európa Kupa-­győzelemnek és továbbjutásnak, lévén szombaton este már a hazai porondon, a Kaposvár elleni hazai bajnokin van jelenésük. A FIBA Europe Cup negyeddöntőjében jövő szerdán Tel-Avivban, a Hapoel Unet Holonnál vendégeskednek Lóránték, a visszavágóra pedig egy héttel később kerül sor. Persze, addig még bőven akad dolguk itthon, elsőként a somogyiakat látják vendégül.

Mind az Alba, mind a Kaposvár 9-12-es mérleggel bír, így hasonló erejű csapatok küzdenek majd szombaton a Gáz utcában.

A két együttes novemberi, kaposvári meccsén nem voltak egy súlycsoportban a felek, a rendkívül fáradt székesfehérváriak jórészt harmincpontos hátrányban voltak, így rendkívül simán, 89-67-re kikaptak.

Jesús Ramírez a szerdaihoz hasonló folytatást remél
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

– Egyértelműen győzni szeretnénk szombaton. Jó hangulatban készülünk a Kaposvár ellen, hiszen szerdán remek játékkal, nagy bravúrt végrehajtva jutottunk tovább az Európa Kupában egy nagyon erős bonni együttes legyőzésével. Várom a hasonló folytatást a hazai bajnokságban is – mondta Jesús Ramírez, az Alba Fehérvár mestere.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában