Ifjúsági teremfoci

2019.01.22. 20:39

Otthon tartották a kupát a száriak

Immáron hatodik alkalommal rendezték meg a hagyományos ifjúsági teremlabdarúgó tornát megyei sportegyesületek igazolt futballistái számára.

Káldor András

Magabiztos játékkal hódították el a kupát a szári fiatalok

Fotó: klub

Az idei megmérettetésen nyolc csapat képviseltette magát, melyeket a szervezők két négyes csoportba sorsoltak. Az A jelű kvartettet a Felcsút csapata nyerte meggyőző játékkal, mögöttük Mány jutott a legjobb négy közé. A másik ágon a Szár együttese végzett az élen, mögöttük Pátka és a Videoton Baráti Kör Egyesület küzdött a második helyért, amelyből a Pátka került ki győztesen. Az első elődöntőn a Felcsút és Pátka mérkőzésén nem született gól, ezután büntetők következtek, ebből a pátkai brigád jött ki jobban, és került a fináléba.

Magabiztos játékkal hódították el a kupát a szári fiatalok
Fotó: klub

A másik ágon a Szár meggyőző játékkal 3-1-re verte a mányi társaságot, így ők készülhettek a döntőre. A bronzmérkőzésen sem a Felcsút, sem Mány nem talált a kapuba, a büntetők során utóbbiak céloztak pontosabban, az övék lett a bronzérem (a felcsútiak kapott gól nélkül a negyedik helyre szorultak). A döntőben a szári gárda helyenként tetszetős játékkal 2-0-ra legyőzte a kitűnő játékerőt képviselő pátkai ifi t. A legjobb kapus címet Gyulai Dániel Pál (Felcsút) érdemelte ki, a legjobb játékos trófeája Hoszpodár Bence (Szár) vitrinjébe került.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában