kicsik és nagyok

2018.12.11. 20:33

Mikulás Kupán rögbiztek

Az István Király Általános Iskola tornatermében feszültek egymásnak azok az általános iskolás és rögbis csapatok, akik elfogadták a Fehérvár Rugby Club meghívását az együttes karácsony előtti versenyére.

Dévai Nándor Csaba

A fehérvári rögbisek egy jó szezon után vágtak neki a jó hangulatú versenynek, hiszen a férfi csapat a harmadik helyen végzett a Nyugati csoportban, így jövőre az NB I felsőházában indulhatnak, míg a hölgyek a tabella negyedik helyén állnak. A szalagos rendszerben, ütközések nélkül megrendezett versenyen U10-es korosztályban a házigazda Istvány Király Általános Iskola győzött a nádasdladányi Gróf Nádasdy Ferenc Általános Iskola előtt. Az U12-eseknél a Fehérvár Rugby Club győzött a Táncsics Mihály iskola előtt, míg U14-ben szintén a rögbisek kerültek ki győztesként, a dobogóra pedig az István Király Általános Iskola, és a Velence-tavi Rögbi Sport Egyesület játékosai állhattak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában