Foci

2018.12.17. 17:47

A héten eldől az edzőkérdés a Puskásnál

Az élvonalbeli Puskás Akadémia FC vezetősége a Paks elleni döntetlent követően mentette fel vezetőedzői pozíciójából Benczés Miklóst.

Káldor András

Bódog Felcsúton lehet ismét boldog

Fotó: Gmák László

Az utolsó fordulóban Komjáti András klubigazgató irányította a 2-0-s győzelmet elérő gárdát, így jó szájízzel mehettek pihenőre a felcsúti labdarúgók. Azt azonban a találkozót követő banketten sem tudták meg a játékosok, hogy ki lesz az, akivel elkezdik majd a téli felkészülést. A lehetséges utód nevét egyelőre jótékony homály fedi, bár a zuhanyhíradóba több szakember nevét is „bedobták”.

Az egyik esélyesként felmerült Bódog Tamás, aki a német Mainznál kezdte karrierjét, majd a Videoton másodedzőjeként bajnoki aranyat nyert a honi első osztályban. Ezt követően a német Leipzignél, és a dán Bröndbynél lett másodedző. A 2017/18-as idényben a Diósgyőr élén állt, de a szerződését nem töltötte ki, mivel a csapat eredménytelen szereplését az ő nyakába varrták.

Bódog Felcsúton lehet ismét boldog
Fotó: Gmák László

A másik lehetséges jelölt a francia Bernard Cassoni, a Vidi korábbi mestere, akinek a kinevezése meglepetés lenne. Bernd Storck sem először kerül képbe Felcsúton, de a volt magyar szövetségi kapitány jelenleg a belga Royal Mouscron együttesét irányítja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában