máv előre sc

2018.09.10. 21:10

Tornagyőztes fehérvári röplabdások

Az élvonalbeli férfi röplabda-bajnokságra készülő MÁV Előre SC csapata a VII. Botos Ferenc Emléktornán bizonyult legyőzhetetlennek.

Káldor András

A Dágon megrendezett eseményen három mérkőzést játszottak Németh Ödön tanítványai: elsőként a Sümegi RE ellen arattak győzelmet, majd a magyar szenior válogatottat múlták felül, zárásként pedig a MAFC ellen is játszmaveszteség nélkül nyertek Neukum Gáborék.

Eredmények:

Sümegi RE– MÁV Előre SC 1:2,

Magyar szenior válogatott– MÁV Előre SC 0:2, MÁV Előre SC–MAFC 2:0.

A székesfehérvári csapat tagjai: Náhol Gergő, Neukum Gábor, Yanier Cordies Salazar, Kohlman Norbert, Stefanovics Krisztián, Guzmics Richárd, Sziládi Dominik, Nagy Ákos, Takács Milán, Szőke Zoltán, Kaposi Tamás, Németh Zsolt. Vezetőedző: Németh Ödön. Természetesen a MÁV Előrében bemutatkoztak az új szerzemények is: a center Kohlman Norbert és a feladó Guzmics Richárd – akik Szolnokról érkeztek – mellett a Sümegről szerződtetett ütő, Kaposi Tamás, valamint a rutinos Yanier Cordies Salazar is. A 35 éves, 192 centiméter magas kubai ütő, Salazar a 2005/2006-os szezonban a Kaposvárral Magyar Kupát nyert, és legutóbb a PTEPEAC gárdáját erősítette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában