móri ralisok

2018.04.27. 19:55

Fogarasi nyerni megy Miskolcra

Az Országos Rali Bajnokság idei második futamát Borsodban rendezik a hétvégén, ahol az egri kupa- és kategóriagyőzelem után ismét az első helyre pályázik a móri pilóta, Ifj. Fogarasi Attila és navigátora, Papp Tamás.

Nagy Péter

Az R3-as Honda Civic Type-R volánja mögött ülő ralis és társa kiegyenlített megmérettetésnek néz elébe a kétnapos, miskolci versenyen, hiszen csoportjukban, az 5-ös kategóriában csak Hondák állnak majd rajthoz. Ifj. Fogarasi Attila: – A szombati nap útvonala teljesen ismeretlen számomra, vasárnap azonban már más lesz a helyzet, hiszen mentem már azokon a pályákon, és itt lesz az a gyorsasági is, amit nagyon várok. A 20 km hosszú Garadna-Mályinka egy igazi vérbeli rali szakasz, ami biztosan nagyon jó lesz. A BMW E36 anyósülésén a fehérvári segédpilóta, Simon Nikolett segíti instrukcióival Halmos Gábort. A pályabejáráson defekttel rajtoló kettős dobogóval szeretné feledtetni az egri futamon történt pechsorozatát. Fogarasiékhoz hasonlóan nekik is meg kell küzdeniük a nyitónapon lebonyolításra kerülő ismeretlen szakaszokkal.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában