Sport programok, előadások

2024.04.12. 11:51

Tavaszköszöntő családi délután várja az abaiakat

Tavaszköszöntő családi délutánra vár kicsiket és nagyokat április 13-án, szombaton az abai közösségi ház. A programok között egyaránt lesznek sport és szabadidős kikapcsolódási lehetőségek és ismeretterjesztő előadások is.

Héjj Vivien

Változatos programokkal várja az érdeklődőket szombaton a közösségi ház

Fotó: Fehér Gábor / FMH-archív

Változatos programokkal várja a helyieket a soron következő hétvégén az abai közösségi ház. A Tavaszköszöntő családi délutánon – mely 14 órakor kezdődik – kicsik és nagyok egyaránt találhatnak számukra érdekes és élményt adó aktív kikapcsolódást.

A helyszínen egy hat méter magas mászófal várja a sportok szerelmeseit, ezen kívül lesz extrém kerékpáros bemutató, majd oktatás gyerekeknek – utóbbihoz csupán kerékpárt kell vinni, speciális felszerelésre nem lesz szükség.

A kutyatulajdonosokra is gondoltak a program szervezői: a „gazdi képző” során a kutyatartásról hallhatnak az érdeklődők Gerényi Nóra előadásában, melyben szó lesz többek között az etetésről, a betegségekről és a kutyák neveléséről is.

Interaktív programokkal készül a Revitál Íjász Csoport és a Völgy-Híd Természetvédelmi Alapítvány, valamint akadálypálya is várja a gyerekeket és a családokat az erdei futókörön, s ezen a napon – már reggeltől – tartják a helyi focipályán a III. Revitál Társági Gyerekfoci Kupát. Lesz továbbá kertészkedéssel, virággondozással kapcsolatos előadás is, valamint kapcsolódó vásár és szaktanácsadás. A gyerekeket ugrálóvár, horgászós játék és csillámtetoválás várja.

Az esemény ingyenes, a programokra minden érdeklődőt vár az abai közösségi ház.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában