Premier

2024.04.04. 14:30

Rekeszizmokat megdolgoztató bohózattal készül a Vörösmarty Színház (galéria)

John Chapman és Ray Cooney szerzőpáros vidám, könnyed vígjátékát viszi színre a fehérvári színház társulata. A premiert szombaton tartják.

Héjj Vivien

Bonyodalmak, szerelmi sokszögek és fergeteges humor - képünkön Arnold Crouch (Sághy Tamás) és Gilbert Bodley (Gáspár Sándor)

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Rekeszizmokat megdolgoztató premierre készül a Vörösmarty Színház társulata: John Chapman és Ray Cooney kettősének Ne most, drágám! című bohózatát láthatja a közönség, első alkalommal április 6-án, szombaton.

A vígjáték egy exkluzív londoni szőrmeszalonban játszódik, amelynek Gilbert (Gáspár Sándor) és felesége, Maude (Váradi Eszter Sára) a társtulajdonosai. Maude elutazik, mire Gilbert örömében pezsgőt bont, és ravasz tervet eszel ki, hogyan ajándékozhatna minden feltűnés nélkül nercbundát Janie-nek (Varga Lili), az egzotikus szépségű táncosnőnek, akinek történetesen férje van. De lehet, hogy Maude mégsem utazott el? S mi történik akkor, ha felbukkan a színen Janie férje is?

A történetben egyik bonyodalom követi a másikat, ami biztosan lesz: szekrénybe bújtatott szeretők, ablakon kihajított ruhadarabok, szerelmi sokszögek és fergeteges humor. A korábbi híradásokkal ellentétben az előadást Czukor Balázs helyett ezúttal Telihay Péter rendezésében láthatja a nagyérdemű.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában