Közéleti klub

2024.04.11. 07:00

„Mindenhol úgy éreztem, a csúcson vagyok”

A Közéleti klub legutóbbi alkalmának meghívott vendége Székesfehérvár egykori polgármestere volt, aki tanulmányairól és pályafutásáról is mesélt az érdeklődőknek.

Héjj Vivien

Warvasovszky Tihamért, Székesfehérvár egykori polgármesterét Silye Sándor újságíró kérdezte

Fotó: NAGY NORBERT

A Tarsoly Ifjúságért Egyesület Közéleti klub programsorozatának legutóbbi alkalmának vendége Warvasovszky Tihamér, az Állami Számvevőszék korábbi, önkormányzatokkal foglalkozó elnökhelyettese, Székesfehérvár egykori polgármestere és országgyűlési képviselője volt, akivel Silye Sándor újságíró beszélgetett.

– Bárhol dolgoztam, szerettem csinálni, amivel megbíztak. Kezdve az Ikarusszal, tanácselnök-helyettesként, a rendőrségen, a város élén és a számvevőszéknél is. Mindenhol úgy éreztem, a csúcson vagyok, mert szerettem csinálni, és mindig fájó szívvel hagytam magam mögött egy-egy területet – beszélt pályafutásának állomásairól Warvasovszky Tihamér, aki felidézte az Állami Számvevőszéknél töltött évtizedet, s beszélt villamosmérnöki pályájáról is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában