Kiállítások

2024.04.05. 08:00

Fotótárlat a pákozdi katonai emlékparkban – Fehérvár: Star Wars lego- és könyvkiállítás – Az ókori Kína kincsei Székesfehérváron

V. Varga József

Star Wars lego- és könyvkiállítás a Vörösmarty Mihály Könyvtár Széna téri Tagkönyvtárában

Forrás: Illusztráció: Facebook

Április 5. (péntek)

(Az adott intézmény nyitvatartási rendje szerint!)

Cece: Csók István Múzeum. A múzeum kiállítása megtekinthető pénteken és szombaton 10 és 17.30 óra között. Kapcsolat: (06-25) 234-153, a községi könyvtár nyitvatartási idejében.

Mór: Állandó és időszaki kiállítások a Lamberg-kastély Művelődési Központ, Könyvtár és Muzeális Kiállítóhelyen. Tárlatvezetési időpontok: 10, 12, 13.30 és 15 óra (hétköznap). 25 fő felett bejelentkezés szükséges.

Pákozd: 25 év szövetségben, biztonságban. Fotókiállítás a Katonai Emlékpark Pákozd Nemzeti Emlékhely fedett teraszán. Megtekinthető április 13-áig.

Rácalmás: Családi kör. Kiállítás Kovács Klári és Udvari Emese munkáiból a Rácalmási Művelődési Ház és Könyvtárban. Megtekinthető április 28-áig.

Szabadegyháza: Tavaszra várva. A Krajczáros Alapítvány festményvásárral egybekötött kiállítása a Nagy László Művelődési Házban. Megtekinthető május 21-éig.

Velence: Velence múltja – állandó kiállítás a Meszleny-Wenckheim-kastélyban, a Velencei Helytörténeti Egyesület kiállítótermében.

Székesfehérvár: A Székesfehérvári Református Gyülekezet történeti kiállítása a Református Gyülekezeti Központban (Széchenyi utca 16.). Megtekinthető április 19-éig az istentiszteleti és hivatali időpontokban.

Székesfehérvár: Halmozott kisgrafikák. Stokinger József ex libris kiállítása a Vörösmarty Mihály Könyvtár Tolnai utcai Tagkönyvtárában. Megtekinthető április 30-áig.

Székesfehérvár: Star Wars lego- és könyvkiállítás a Vörösmarty Mihály Könyvtár Széna téri Tagkönyvtárában. Megtekinthető április 30-áig.

Székesfehérvár: Kerényi Virág divattervező kiállítása az Öreghegyi Közösségi Házban. Megtekinthető május 3-áig, hétfőtől péntekig 15 és 19 óra között.

Székesfehérvár: Az ókori Kína kincsei – A Jáde Császárok Kora. Időszaki kiállítás a Csók István Képtárban. A kiállítás a Szent István Király Múzeum és három kínai intézmény – a Shanghai Múzeum, a Xuzhou Múzeum és a Chengdu Régészeti Intézet – partnerségében, a szegedi Móra Ferenc Múzeum, a Hopp Ferenc Ázsiai Művészeti Múzeum, valamint a Back&Rosta Kft. együttműködésével jött létre. Megtekinthető június 28-áig.

Székesfehérvár: Solium Regni – Az ország trónusa. Helyszín: Szent István Király Múzeum, Koronázó Bazilika Nemzeti Emlékhely Látogatóközpont

(Várkörút 32.). Állandó kiállítás. Megtekinthető keddtől vasárnapig 10 és 18 óra között.

Vál: Vajda János Emlékház (Antali erdő). Telefonszám: 06-30-164-3447, Papp Zsuzsanna. Nyitvatartás: előre bejelentkezés alapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában