Szépirodalmi est

2024.02.23. 09:44

Irodalmi maraton Pusztaszabolcson – egy különleges balladát is hallhat a közönség

Szépirodalmi estre várják a versek és prózai szövegek iránt érdeklődőket Pusztaszabolcson, a Hagyományok Házában február 23-án, pénteken.

Héjj Vivien

Illusztráció!

Forrás: pexels.com

Szépirodalmi maratonra várja az érdeklődőket a Pusztaszabolcsi Hagyományőrző és Hagyományteremtő Alapítvány február 23-án, pénteken 18 órától a Velencei út 1. szám alatti Hagyományok Házában.

A szervezők szeretettel invitálnak minden irodalomkedvelőt, s egyúttal biztatják a leendő résztvevőket arra, vigyék magukkal az eseményre kedvenc versüket, rövid novellájukat, s olvassák azt fel a többi jelenlévőnek.

Az est során egy szomorú évfordulóhoz kötődő, különleges előadást is hallhatnak a résztvevők: tavaly volt ugyanis harminc éve annak, hogy egy tragikus balesetben elhunyt az Edda Művek pusztaszabolcsi származású gitárosa, Kun Péter. A zenész emlékére balladát írt a település egykori polgármestere, Gubicza Tibor, aki a szépirodalmi est résztvevőjeként elő is adja művét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában