Remek programnak ígérkezik

2024.01.28. 10:00

Útinapló az El Caminóról egy kálozi szemével

Február 9-én sűrű nap elé néz a kálozi faluház: 14-17 óráig véradás, majd 18 órától egy érdekes előadást hallhattunk egy elszármazott falubelitől, Bálinger Pétertől – tudtuk meg Karácsony András művelődőszervezőtől.

Kecskés Zoltán

Itt születnek az újabbnál újabb projektek, most is épp nagy munkában a közművelődési szakember.

Fotó: Karácsony András

– Egy kocsmakvíz szünetében mesélt néhány gondolatot Bálinger Péter az El Caminóról, amely annyira magával ragadó volt, hogy azt gondoltam miért is ne! Már azon a bizonyos néhány percben is többen körülálltuk és hallgattuk volna még egy ideig, ha nem kellett volna folytatni a játékot! – kezdte beszélgetésünket Karácsony András, majd így folytatta: – Látva mások érdeklődését, saját kíváncsiságom okán megkérdeztem, hogy volna-e kedve egy részletes beszámolót tartani? Szerencsére nem kellett noszogatni! Egy néhány napos egyeztetés után pedig ki is tűztük az időpontot: február 9., 18 óra. Színvilágában és képeiben látványos, történetében pedig szívbemarkoló előadásra lehet számítani!  – fűzte hozzá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában