Újra itt a lehetőség!

2023.11.07. 19:00

Sárosdi klubok várják a táncosok, kézművesek és dalos kedvűek jelentkezését

Új tagokat toboroznak a már működő helyi csoportok Sárosdon. Aki a népzenében, néptáncban, esetleg a kézműves foglalkozásokban leli örömét, most jelentkezhet, s egy vidám közösség tagjává válhat.

Héjj Vivien

A helyi néptánc csoport létszáma is bővül

Fotó: Fehér Gábor/FMH-Archív

A Sárosdi Kézműves Házban működő csoportok most újra megnyitották a lehetőséget az érdeklődők előtt, hogy csatlakozzanak egy-egy klubfoglalkozáshoz. Új tagokat keres a Sárosdi Búzavirág Néptánccsoport, felnőttek és gyerekek jelentkezését egyaránt szívesen fogadják. A próbákat hetente hétfőn 17 órától tartják.

Éneklő, s énekelni vágyó helyiek jelentkezését várja a Sárosdi Népdalkör, hogy a jelenlévők közösen fedezhessék fel a magyar népzene kincseit.

Örömmel fogadja az alkotókedvűek jelentkezését a Sárosdi Kézműves Egyesület. A foglalkozásokon lehetőség van a kreativitás kamatoztatására és új alkotások elkészítésére is.

Az egyes foglalkozásokra Takács Istvánné fogadja a jelentkezéseket a +36306864421-es telefonszámon vagy a [email protected] címen.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában