Halloween

2023.10.21. 13:00

Varázstanoda és Kísértet séta a Hiemer-házban

Október végéhez közeledve egyre több helyen, egyre több programokkal várják az év leghátborzongatóbb ünnepén az érdeklődőket.

Déri Brenda

Azt már megszokhattuk, hogy hazánkban is jó ideje elterjedt a Halloween ünneplése, mely köré rengeteg foglalkozást és eseményt szerveznek megyeszerte. A közösségi intézményekben és köztereken általában tökfaragással és töklámpás készítéssel készülnek a szervezők, de vannak azért más halloweeni ötletek is. A székesfehérvári Hiemer-ház például egy felnőtteknek és egy gyerekeknek szóló programmal is készül október 27. és 29. között. Vár a varázstanoda! címmel a fiatalabb korosztályt szólítják meg, akik a leírás szerint megtanulhatják hogyan kell szerencselevet készíteni, famulust bűvölni és, hogy mi az a seprű KRESZ. Ami pedig a Kísértet sétát illeti, a látogatók sétájuk során találkozhatnak a Hiemer-ház egykori lakóival, valamint megismerhetik az egykori urak sötét praktikáit és rémisztő tetteit. 

Bővebb információ: https://turizmus.szekesfehervar.hu/


 


 


 


 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában