Középiskolások, figyelem!

2023.09.30. 17:00

Prezentációs versenyre várja a jelentkezőket a fehérvári könyvtár

A Vörösmarty Mihály Könyvtár és a Fejér Megyei Honismereti Egyesület hetedik alkalommal hirdet Prezentációs versenyt középiskolás diákok számára.

Héjj Vivien

A vetélkedőre háromfős középiskolai csapatok, egy maximum 12 diát tartalmazó prezentációval jelentkezhetnek. A prezentációt az alábbi témák egyikéből kell elkészíteni: egy Fejér megyei település bemutatása – annak története, nevezetességei, ma is élő hagyományai, híres emberei, sportélete és neves sportolói –, vagy a diákok előadhatják iskolájuk történetét, megemlítve az ahhoz kötődő híres diákokat és tanárokat.

A verseny jelentkezési határideje: október 13., péntek, a jelentkezéseket a vmk.hu oldalon található űrlapon fogadják a szervezők, a prezentációkat 2024. február 29-ig kell elkészíteni és beküldeni. A beküldött anyagokat a csapatok a honismeret napja – március 24. – alkalmából szervezett döntőn mutathatják be.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában