A szeretet ereje

2024.05.02. 20:00

Mentálhigiénés előadás lesz a nevelésről Bodajkon

Neveléssel kapcsolatos tanácsadás lesz a Boldog Gizella Óvodában, a névadó ünnepnapja miatt tartott Gizella-hét keretében. Az előadás során bemutatják, hogy hogyan lehet felhasználni a szeretet erejét a nevelés során.

Palocsai Jenő

Gizella névnapjának hetében minden nap lesz valami program a Boldog Gizella Óvodában

Fotó: Palocsai Jenő / FMH

Május 7-én ünnepeljük Gizella napját, ennek kapcsán a Gizella-heti rendezvényeket tartanak Bodajkon. Ennek részeként május 7-én délután 16:30-kor Antal Judit mentálhigiéné szaktanácsadó tart előadást A szeretet ereje a nevelésben címmel.

A Szent István tér 2-es szám alatt működő Boldog Gizella Óvodában tartott előadás szülőknek és pedagógusoknak szól a szeretetnyelvekről és a nevelési problémákról. Az ingyenes előadás során olyan kategóriákat is érintenek, mint az elismerő szavak, a minőségi idő, az ajándékozás, a testi érintés és a szívességek.

Fotó: Palocsai Jenő / FMH

–Május 3-án, pénteken óvodánkba érkezik egy igazi, de legalábbis korhű lovag, aki bemutatót tart a gyerekeknek. Szombaton, május 4-én délután négykor kezdődik a Gizella-hét megnyitója, a gyermekmisével és az azt követő kerti piknikkel.

Zenés bábjáték, vagyis bábszínház lesz a Pap Ágnes Színház közreműködésével hétfőn, és Antal Judit tart előadást kedden. A hetet három ünnepnappal folytatjuk, illetve zárjuk. Szerdán apák napja, csütörtökön német nemzetiségi nap, míg pénteken a madarak és fák napját ünnepeljük–sorolta a programokat Ruff Katalin, a bodajki Boldog Gizella Óvoda igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában