Fantasztikus Fúvós Fesztivál Fehérváron

2023.08.12. 20:12

Valódi koncertélmény volt a Városház téri előadás (galéria)

Különleges előadással örvendeztette meg közönséget a Székesfehérvári Fúvószenekar és a Martonvásári Fúvószenei Egyesület, a Székesfehérvári Királyi Napok 2023 nyitó napjának előestéjén szombaton.

Hajdú Marianna

A Székesfehérvári Fúvószenekar és a Martonvásári Fúvószenei Egyesület előadása valódi koncertélménnyel gazdagította a közönséget

Forrás: Fehér Gábor/Fejér Megyei Hírlap

A Székesfehérvári Fúvószenekar – ami idén tavasszal váltotta meg a nevét – Hámori János vezetésével példásan vezette fel az estet. A koncertjükön a hagyományos klasszikus művek mellett olyan ismert filmzenék és könnyűzenei dalok is felcsendültek, amelyek ritmusa azonnal elvarázsolta a közönséget, és ha mindez nem lenne elég, a zenekar meglepetésként néhány vadonatúj kompozíciót is beillesztett a repertoárba. Hiába a tűző nap, produkciójuk a hőség ellenére is megálljt parancsolt minden arrajárónak.

A Martonvásári Fúvószenei Egyesület sem maradt le a zenés műsorával. Pfiffer Zsuzsanna karnagy vezetésével igazi zenei csemegék várták a hallgatóságot. Koncertjükön a magával ragadó Attila-induló mellett Édith Piaf feledhetetlen dalai, a Macskafogó, de még a Rendőrakadémia zenei darabjai is megszólaltak és nyújtottak felejthetetlen élményt közönségüknek. De nem maradhatott el a közös zenélés sem. A nyolcvan kiváló zenész együttműködése révén olyan dalok csendültek fel, mint a Queen, Coldplay, Santana, és Morricone világslágerei, amelyek valódi koncert hangulatot teremtettek a hallgatóság számára. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában