Mesi Műhely

2023.07.13. 14:30

Mesi legújabb alkotását kapták a fehérvári óvodások

Kamarás Emese, fehérvári játékpedagógus saját fejlesztésű kártyajátékát kapta minden városi önkormányzati óvoda. A játékot a Tolnai úti Óvoda kisgyermekei körében mutatták be csütörtökön délelőtt.

S. Töttő Rita

Fotó: Fehér Gábor / FMH

Környezettudatos csomagolás, újrahasznosított papír és ötletes, magával ragadó játék jellemzi Kamarás Emese, fehérvári játékpedagógus legújabb kártyajátékát, az Illabereket – így jellemezte az ötletet és megvalósítást Lehrner Zsolt alpolgármester csütörtökön, a Tolnai úti Óvodában, ahol gyerekek és a játékfejlesztő segítségével mutatták be a valóban remek játékot.

A Mesi Műhely alkotását ugyanis az önkormányzatnál is rendkívül jó ötletnek tartották, ezért minden helyi önkormányzati óvodába eljuttatták azt. Kamarás Emese elmondta: nagyon örült annak, hogy a döntéshozók is mögé álltak és támogatták azt, hogy minél szélesebb körben megismerhessék a gyerekek a fejlesztést. A természet szeretete ihlette a játékot, tette hozzá az alkotó. Oláhné Wágner Erika óvodaigazgató pedig hozzátette: amennyiben a gyerekek között nagyon „kapós” lesz a játék, további csomagokat rendelnek majd.

Fotó: Fehér Gábor / FMH

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában