Frissen Fejérből

2023.05.31. 10:04

Igazi ritkaságot láthatnak a színházkedvelők Adonyban

A szomszédos település amatőr társulata, a Rácalmási Játékszín Kör lép fel az adonyi Bálint Ágnes Művelődési Házban június első napján. Egy igazi kuriózumot láthat a közönség.

Héjj Vivien

A Molnár Ferenc vígjátéka alapján készült #harmónia című előadást láthatja a közönség a Rácalmási Játékszín Kör előadásában

Forrás: Rácalmási Játékszín Kör

A rácalmási kötődésű társulat soron következő előadását az adonyi közönség élvezheti. A Harmónia nem tartozik Molnár Ferenc sokat játszott, fő művei közé. A #harmónia címmel Molnár műve alapján készült két felvonásos szellemes komédiában egy magukról boldog, harmonikus képet mutató családot láthat a közönség. Ránézésre minden a legnagyobb rendben, de vajon mi van a felszín alatt? Mi történik, ha a látszólagos harmónia igazából diszharmóniát takar?

Ezekre a kérdésekre is választ kaphat a közönség június 1-jén 18 órai kezdettel a Bálint Ágnes Művelődési Ház színháztermében. A részvétel ingyenes, ám a nagy érdeklődésre tekintettel regisztrációhoz kötött. Helyek már csak korlátozott számban elérhetőek, aki eddig nem tette, május 31-én még regisztrálhat az [email protected] címen, az intézmény közösségi oldalán vagy személyesen a könyvtárban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában