A Föld és az univerzum

2023.04.11. 13:00

Leleplezés és igazi spiritualitás a Hétvezér esten, Fehérváron

A Fejér Szövetség 590. Hétvezér estjén Szigli Szabolcs (akinek közösségi oldalas névjegye szerint munkahelye a Föld, tanulmányai pedig az univerzum) A new age vallás leleplezése és az igazi spiritualitás címmel tart előadást április 11-én, kedden 18 órakor Székesfehérváron, a Királykút Emlékházban.

V. Varga József

Az ezotéria veszélyei

Fotó: Élet.Kult.Ember.

- A szegedi születésű, Fehérváron élő előadó egyszerű hétköznapi embernek vallja magát, aki harminc évig élte az átlag liberálateista életet, mígnem élete radikális fordulatot vett, magával rántotta az ezoterikus vallás, melynek hipnózisában közel hat évet töltött el. Kiébredése után életcéljává vált, hogy feltárja eme családellenes és nemzetellenes filozófia hátterét, célját, mélységeit, s közzé tegye azt, mert csak „kishazánkban” is milliók érintettek – mondta róla lapunknak Boór Ferenc, a Fejér Szövetség társelnöke.

Szigli Szabolcs előadásában és a világhálón elérhető könyvében arra kíván rávilágítani, hogy tapasztalatai és véleménye szerint: Mi a new age? Mi az ezotéria? Mi az okkultizmus? Hogy jutottunk idáig?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában