Másfél év után újra

2023.04.22. 20:28

A tizedik KultFészek eseményére érkezett Müller Péter Gárdonyba

Másfél év telt el az első KultFészek rendezvény óta, s most szombaton tartotta a tizedik előadást a Velencei-tavi Sportért és Kultúráért Egyesület (VTSKE). Müller Péter dramaturg, írót hívták a gárdonyiakhoz.

S. Töttő Rita

Müller Péter első alkalommal érkezett a Velencei-tó térségébe

Fotó: S. Töttő Rita / FMH

Rendszeresen s nagy számban vesznek részt a Velencei-tó térségében élők a Kultfészek programjain, melynek tizedik előadására is teltház előtt kerülhetett sor szombaton este a Csuka Csarnokban. Hornok Róbert, KultFészek rendezvénysorozat főszervezője, a VTSKE elnöke a feol.hu-nak ez alkalomból elmondta:

Hornok Róbert, a KultFészek rendezvénysorozat főszervezője a szombati eseményen
Fotó: S. Töttő Rita / FMH

- Müller Péter Kossuth-és József Attila-díjas író, forgatókönyvíró, dramaturg kiváló előadásával zártuk a 2023-as tavaszi szezont. A KultFészek rendezvénysorozat 10. előadása után kijelenthetjük, hogy tíz teltházas előadás, tíz rendkívül sikeres esemény van mögöttünk. Köszönöm - a véleményem szerint - a vármegye legjobb kult-csapatának az elmúlt közel két évet. Kiváló csapat, stáb van a produktum mögött! Köszönjük a hűséges és hálás közönségünknek a bizalmat. Igyekszünk a jövőben is rászolgálni. Ígérhetem, hogy nagy meglepetésekkel jelentkezünk ősszel. Köszönöm barátomnak, Éger L. László előadó, szerző, műsorvezetőnek a közös munkát, akivel együtt hoztuk létre a KultFészek produkciót. Köszönöm Godó Mónikának, Gárday Balázsnak és minden lokálpatrióta csapattagnak, akiknek a segítségével, közreműködésével, ahogy nemrégiben megfogalmazták rólunk: "A térség kulturális palettájára új szín került." A KultFészek folytatódik, mert "Szívügyünk a Velencei-tó"!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában