Színházi előadás

2023.03.02. 16:00

Zűrzavaros románc a pusztaszabolcsi művelődési házban

A környékbeli települések művelődési házainak rendszeres vendége az ercsi kötődésű Felvonási Tünetek Színjátszó Műhely. Soron következő előadásukat március 4-én, a pusztaszabolcsi művelődési házban láthatja a kultúrakedvelő közönség.

Héjj Vivien

Ezúttal a teljes társulat helyett csupán annak három művészét, Murzsa Renátát, Murzsa Katát és Trepák Lászlót láthatja a közönség

Forrás: Felvonási Tünetek Színjátszó Műhely

A 2017-ben alakult társulat Örkény István egyik legismertebb és legtöbbször játszott, Macskajáték címet viselő színműve nyomán vitte színpadra a Hepp című előadást. A két részletben előadott zűrzavaros románc történetét hét társulati tag jeleníti meg a színen. Az előadás szereplői: Trepák László, Spánitz Éva, Murzsa Kata, Murzsa Renáta, Szalay Csilla, Mészáros Géza és Szeibert Andrea.

A darabot március 4-én, szombaton 17 órától láthatja a pusztaszabolcsi közönség. Az előadás ingyenes, az adományok az amatőr társulat további munkáját segítik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában