Frissen Fejérből

2023.03.05. 09:28

Primadonnák martonvásári premierje (képgaléria)

Szombaton este, telt házas premierelőadáson mutatták be Martonvásáron a Primadonnák című kétfelvonásos darabot. Az előadás minden szempontból helyi volt: a rendezők és javarészt a színészek is martonvásáriak, környékbeliek voltak.

S. Töttő Rita

Fotó: Kricskovics Antal / FMH

A Film Mindenkinek Egyesület és a Maszk – a Martonvásári Színjátszók Közössége közös koprodukciójában valósulhatott meg szombaton este az a színdarab, amely pár órára felhőtlen szórakozást ígért a közönség számára. A Primadonnák című vígjáték martonvásáriak közreműködésével és szereplésében valósul meg, a színrevitelt pedig  Kozma Milosnak és Bitó Péternek köszönhetjük.

Az előadás – melyet a szombati premier után vasárnap este is megnézhet a közönség a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban – Hollywoodba kalauzolta a nézőket. Jack és Leo történetén keresztül csalárdságot, bonyodalmakat, szerelmet is kapott a közönség, és ahogy az egy könnyed szombat esti vígjátéktól elvárható, a happy end sem maradhatott el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában