Frissen Fejérből

2023.02.26. 15:00

Március első szombatján tánctanfolyam indul Válon

Tánctanfolyam indul március elején Válon, melynek helyszíne az iskola táncterme lesz és klasszikus táncok alapjait lehet majd elsajátítani.

Borsányi Bea

Forrás: Illusztráció: Pixabay

Többek között a tangó, az angol keringő és a cha-cha-cha lépéseit tanulhatják meg azok, akik beneveznek a március 4-én induló tanfolyamra, amelyet a fővárosi Kék Duna Tánciskola egyik oktatója tart a tanulni vágyóknak Válon. – Azért gondoltunk egy ilyen lehetőség megteremtésére, mert korábban volt már egy – akkor pályázati pénzből támogatott – tánctanfolyam a faluban, ami sikeresnek bizonyult. Eddig tíz pár jelentkezett, de van még hely, várjuk a további érdeklődőket is – mondta Bechtold Tamás, polgármester, az ötlet egyik gazdája.

A tanfolyamra felnőtteket várnak, előzetes tudás nem szükséges, kezdő tanfolyamról van szó, melyet egyelőre nyolc alkalmasra terveznek. Az alkalmanként másfél órás foglalkozásokat az iskola tánctermében tartják minden héten szombaton és ha a résztvevők úgy döntenek, a tanulást folytatni is lehet majd. A tanfolyamnak költsége van! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában