Frissen Fejérből

2022.11.19. 08:30

Az elmúlt esztendő alkotásai sorakoznak a Kisfaludi Közösségi Házban

A hagyományokhoz híven idén is megrendezte az éves bemutatkozó kiállítását a Kisfaludi Művészkör. A városrész közösségi házában ezúttal tíz alkotó műveiből áll a tárlat.

Baráth Eszter

Fotó: Fehér Gábor / FMH

A Kisfalud Közösségi Ház nagytermében Horváth Miklós Csaba, a városrész önkormányzati képviselője nyitotta meg a tárlatot, A Hermann László Zeneművészeti Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola diákjainak közreműködésével. Idén már a tizenharmadik bemutatkozó kiállítást hozták létre, ahol a korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is különféle technikával készült alkotásokat tekinthetnek meg az érdeklődők.

Fotós: Fehér Gábor / FMH

A kiállításon olajfestmények, pasztellképek, grafikák, üvegfestmények, fafaragások és festett bútorok is láthatóak, amelyek Budainé Nyitrai Anita, Deák Katalin, Hackfelner Ferenc, Kókány-Kallós Zsuzsanna, Mohai Tiborné, Molnár Miklósné, Sárközy István, Sárközy Istvánné, Szeiler Attila és a Kisfaludi Művészkör ötletgazdája, Szünderné Havas Erzsébet alkotásaiból kerültek ki.
A tárlat december 4., vasárnapig látogatható a Kisfaludi Közösségi Házban.

Fotós: Fehér Gábor / FMH


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában