Frissen Fejérből

2021.09.28. 07:20

A Vörösmarty Mihály Könyvtár olvasótermében nem mindennapos a hangos nevetés

Hétfőn, kora este viszont senki nem szólt rá azokra, akik a megszokottnál harsányabban fejezték ki jókedvüket.

Baráth Eszter

Könyvtárban szívből nevetni? Miért is ne?!

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Az iGenerációért Egyesület szervezésében, a Vörösmarty Színház színművészeinek közreműködésével valósult meg az Ugorj be most! elnevezésű improvizációs este. Az egyesület elnöke, Pletser Ádám elmondta, harmadik alkalommal szervezték meg a programot. Kiemelte, az eseményre váltott jegyekből származó bevételt teljes egészében a székesfehérvári mentők számára ajánlották fel, amivel új eszközök vásárlását támogatják.

Könyvtárban szívből nevetni? Miért is ne?!
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Ez alkalommal a helyszínnek megfelelően a könyvtár és az ott előforduló humoros vagy adott esetben kellemetlen szituációk álltak a középpontban. Kiss Diána Magdolna, Varga Gabriella, Krisztik Csaba és Tűzkő Sándor sem a szituációkat, sem azokat a mondatokat, kifejezéseket nem ismerték előre, amiket egy-egy játék közben váratlanul, egy csengő jelzésére bele kellett építeniük mondandójukba. A színészek alaphumora mellett természetesen éppen ez idézte elő az est legviccesebb pillanatait.

A szervezők tapasztalatai szerint néhányan a közönség soraiból tartanak attól, hogy őket is bevonják a színpadi játékba. Az egyesület elnöke viszont mindenkit megnyugtat, a nézőknek egyetlen dolga, hogy jól érezzék magukat. Így lesz ez még legalább nyolc-tíz esten keresztül, hiszen a tervek szerint nem ez volt az utolsó Ugorj be most!, később viszont lehet, hogy a nézők is feladathoz jutnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában