Frissen Fejérből

2021.07.05. 19:49

Újra együtt az éterben Bochkor Gábor, Boros Lajos és Voga János

Kilenc évvel a leghallgatottabb reggeli rádióműsor, a Bumeráng megszűnése után július 9-én ismét együtt jelentkezik az éterben Bochkor Gábor, Boros Lajos és Voga János – írja a Bors.

Bors

Budapest, 2012. március 6. Boros Lajos (b), Voga János (k) és Bochkor Gábor, a NeoFM kereskedelmi rádió reggeli mûsorának mûsorvezetõi tartanak sajtótájékoztatót abból az alkalomból, hogy Boros Lajos 20 év után befejezi a Bumeráng címû reggeli mûsor vezetését.

Fotó: MTI Fotó: Beliczay László

A jelenleg a Retro Rádión futó, stílusosan csak „Bochkor” névre hallgató műsor társházigazdája, Lovász László a héten nyaralását tölti, ezért a készítők különlegességekkel készültek ezekre a napokra. Így Vályi István mai szereplése után a következő napokban az olimpiai bajnok úszónő Risztov Éva, a színész Szabó Győző és az ex-futballista Kabát Péter közreműködése után pénteken, egy délelőtt erejéig újra hallható lesz a legendás hármas – írja a Bors.

„Kilenc év után csak egy reggel, pénteken újra együtt a stúdióban Bochkor Gábor, Boros Lajos és Voga Processzor!! Vártátok már?”

A Bumeráng korábban 12 éven keresztül futott töretlen népszerűséggel, tíz éven keresztül a Sláger Rádión, majd két éven át a Neo FM-en, végül egy rövid ideig a Music FM-en – ezért is lesz olyan különleges a pénteki adás!

https://www.facebook.com/bochkorradioshow/photos/a.139118244554975/326348729165258/?type=3

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában