Frissen Fejérből

2021.05.02. 08:50

Vasárnap délután a Vörösmarty Színház színészei is felköszöntik az édesanyákat

Anyák napján a Vörösmarty Színház művészei, Váradi Eszter Sára, Varga Gabriella és Keller János színes dalcsokorral készül, nem csak az édesanyáknak.

feol.hu

2021.02.14. Váradi Eszter Sára és Keller János a Vörösmarty Színház színészei Valentin napi szerelmes dalokat adnak elő székesfehérvári közterületeken. Nagy Norbert. Fejér Megyei Hírlap.

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap-archív

Rendhagyó lesz a köszöntés már csak azért is, mert a csapat a Színháztól indulva a székesfehérvári Belvárost járja végig, és azért is, mert a Dalcsokor egy Kívánságkosárból kerül elő. A járókelők tehát nyugodtan kérhetnek a művészektől dalt – természetesen az aktuális járványügyi szabályokat betartva. Az biztos, hogy a művészek színes repertoárral készülnek az operettek, musicalek és táncdalok világából.

Keller János azt is elárulta, hogy egy-két dalpremierrel is készül, úgyhogy a köszöntések garantáltan különlegesek lesznek. A menet délután kettőkor indul útjára a színháztól, és a tervek szerint délután négyre ér vissza ugyanoda.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában