Frissen Fejérből

2021.04.13. 16:15

Ismét lehet pályázni a Lánczos Kornél – Szekfű Gyula Ösztöndíjra

A Lánczos Kornél – Szekfű Gyula Ösztöndíj Közalapítvány Kuratóriuma idén is pályázatot hirdet a városban élő, dolgozó vagy a várossal szellemi kapcsolatban álló alkotók, kutatók, művészek számára, amellyel alkotótevékenységüket kívánja segíteni. A pályázatok benyújtásának határideje: 2021. április 30.

ÖKK

A Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata által létrehozott „Lánczos Kornél – Szekfű Gyula Ösztöndíj Közalapítvány” Kuratóriuma pályázatot hirdet a városban élő, dolgozó vagy a várossal szellemi kapcsolatban álló alkotók, kutatók, művészek számára.

A Lánczos–Szekfű ösztöndíjra egyének, alkotók és alkotóközösségek is jelentkezhetnek bármilyen tudományághoz tartozó, még nem publikált művekkel, tervekkel vagy művészeti alkotásokkal. A Székesfehérvár Önkormányzata által létrehozott kuratórium az ösztöndíjjal elsősorban magát az alkotótevékenységet szeretné segíteni.

Az ösztöndíjjal kapcsolatos információ kérhető Percze Ilonától, a kuratórium titkárától a 06 70 669 9041-es telefonszámon vagy a [email protected] e-mail címen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában