folytatás

2021.03.25. 07:25

AWS: Örs emlékére, rendhagyó koncerttel

Több mint egy hónapja már, hogy az AWS frontemberét legyőzte a leukémia. A zenekar tagjai igyekeznek feldolgozni a veszteséget és tervezik a folytatást. Szeptemberben emlékkoncertet rendeznek.

Héjj Vivien

Siklósi Örs még kiadatlan számait is szeretnék lemezre vinni

Fotó: Gyuricza Ferenc / Zalai Hírlap

Mint arról beszámoltunk, február 5-én elhunyt a fehérvári gyökerekkel rendelkező Siklósi Örs, az AWS zenekar frontembere, aki folyamatos küzdelmet folytatott a leukémiával. A zenekar és a rajongók megtörten emlékeztek a 29 éves korában elhunyt énekesre. Fehérváron virággal és mécsesekkel állítottak emléket Siklósi Örsnek, akiről zenei díjat is elneveztek.

A zenekar több hét inaktivitás után ismét hírt adott magáról közösségi oldalán. A bejegyzésben beszámoltak a idei terveikről, és megköszönték az ismerősök, rajongók töretlen támogatását. „Az elmúlt hetekben sok időt töltöttünk egymással, barátainkkal és a családdal. Hullámvölgyekben tört és tör ránk most is váltakozva a tagadás, majd felismerés, düh és szomorúság vagy éppen a vidámság és szeretet, amikor rá gondolunk. 15 év együtt zenélés, tervezés, közös sikerek és közös kudarcok után először érezzük úgy, hogy nem látjuk tisztán a jövőnket” – olvasható a zenekar bejegyzésében.

Siklósi Örs még kiadatlan számait is szeretnék lemezre vinni
Fotó: Gyuricza Ferenc / Zalai Hírlap

A tervezés mindezek ellenére nem állt le. A zenekar szeretné kiadni Örs szólólemezét, valamint három új AWS-dalhoz – amelyeket már korábban felénekelt Siklósi Örs – videoklipet készít az együttes. Szeptemberben szeretnének egy hivatalos emlékkoncertet rendezni, ahol AWS- és Örs-dalokat adnak elő olyan előadók közreműködésével, akik inspirálták a zenekart és akiket a zenekar inspirált.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában