Szerelmi háromszög

2021.03.06. 07:29

A titkod nem leszek – Megjelent Orsovai Reni és Rácz Gergő új dala

Rácz Gergő és Orsovai Reni a Mostantóllal mindent vittek a tavalyi évben. A titkod nem leszek című új dalukban újra egy szerelmi háromszögről énekelnek, de Gergőnek ez a szerzeménye most a harmadik fél szempontjából közelíti meg a helyzetet.

– Volt az életemnek egy olyan időszaka, amikor nagyon nehezen tudtam eldönteni, hogy hogyan tovább…vagyis inkább, hogy kivel tovább. Nyilván nem én voltam az áldozat ebben a szituációban, de őszintén nagyon megviselt, és azóta is lelkiismeret furdalásom van miatta. Erről a témáról nem szoktam beszélni, de így, hogy írok róla, könnyebb feldolgozni és magam mögött hagyni a történteket – mondta az énekes.

Gergő a forgatásról is mesélt:

- Ahhoz már hozzászoktam, hogy egy forgatáson mindig történik valami, amire senki nem számít. Ennél a felvételnél a legváratlanabb fordulat az volt, amekkora pofont kaptam. Eleve nem voltam soha verekedős típus, de komolyan nem számítottam rá, hogy egy lány ekkorát oda tud csapni. Ráadásul 20-szor felvettük a jelenetet, úgyhogy a végére nagyon durván vörös lett az arcom.

A klipnek Orsovai Reni jelenléte mellett további fehérvári kötődése is van, hiszen a megcsalt nő szerepét Lukács Renáta játsza, aki a színészi karrier mellett nemrégiben írói vénájáról is számot adott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában