könyv lesz a jutalom

2020.11.23. 07:35

Játékos utazás a bicskei múltba

A bicskei művelődési központ egy játékos vetélkedőt hirdetett meg közösségi oldalán. A felhívás úgy kezdődik: „Visszautazunk az időben úgy harminc évet, és körülnézünk, milyen volt az akkori Bicske.”

Korondy Tamás

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap-Archív

A kiírás szerint november 23-tól négy héten keresztül minden hétfőn, a Bicskei Egységes Művelődési Központ és Könyvtár közösségi oldalán közzétesznek öt-öt épületrészletet vagy helyszínt ábrázoló fotót – vagy épp leírást a régi Bicskéről.

„Keressük az akkori képek mai megfelelőjét, azaz hogy mely mai épületet vagy helyszínt ábrázolják a képek, leírások” – fogalmazza meg a felhívás a játék lényegét, amely mindenkit bevonó közösségi programnak ígérkezik.

Aki szeretne részt venni a játékban, annak üzenetben minden héten el kell küldenie heti megfejtéseit a művelődési központ közösségi oldalára. Aki négy héten keresztül a legtöbb helyes megfejtést adja le, nosztalgia-könyvjutalomban részesül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában