méltó lezárása volt a programsorozatnak

2019.08.26. 07:10

Népszerű dallamok a 100 Tagú Cigányzenekartól

Lendvai Csócsi József főprímás irányítása mellett Rossini Tell Vilmos nyitányával kezdődött szombat este a 100 Tagú Cigányzenekar fellépése a Feketehegy-Szárazrét közösségi központban, amely zsúfolásig megtelt.

Borsányi Bea

Idén is hatalmas sikert aratott a zenekar, amelynek előadására ezúttal sem szedtek belépőt Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A rendezők a fedett sátor melletti területre is raktak ki székeket, hogy mindenkit le tudjanak ültetni, ám még így is voltak jó páran, akik állva nézték végig a koncertet.

Idén is hatalmas sikert aratott a zenekar, amelynek előadására ezúttal sem szedtek belépőt
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A méltán híres és világhírű zenekar menedzsere, Beke Farkas Nándor köztudottan jó viszonyt ápol a városrész önkormányzati képviselőjével, Szigli Istvánnal, ennek köszönhető, hogy idén immár negyedik alkalommal léptek fel a közösségi központban. Ahogy ő maga mesélt erről a közönségnek is a koncert elején: minden évben idejekorán felhívja a képviselő figyelmét, válasszon időpontot, ha szeretné, hogy sűrű programjába a szárazréti központot is beillessze a zenekar.

 

A szombati, újabb közönségsikert arató koncert nem mellesleg méltó lezárása volt a közösségi központ nyári programsorozatának, amelyben a fiataloktól az idősekig minden korosztály megtalálhatta a kedvére valót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában