diszkó és szent mise

2019.07.25. 07:10

Szent Anna búcsúja vár Isztiméren

Háromnapos rendezvény kezdődik pénteken, melynek alapja az Anna-napi búcsú, ám nem csak vallással kapcsolatos események töltik meg a hétvége aktív óráit.

Palocsai Jenő

A pénteki programot egy retró diszkó jelenti, amelyben Krisz Rudi lesz a sztárvendég. Szombaton ennél lényegesen komolyabb események is zajlanak, hiszen ezen a napon adja át a település vezetése azokat a kitüntetéseket, melyeket azok kapnak, akik a legtöbbet dolgoznak a közösségért. A zene és művészet is kiemelt helyet kap, az ünnepelt katolikus templomban a Gyémánt Gospel Kórus lép fel. A jótékonysági koncertjükből befolyó összegből harangokat állítanak helyre. A rendezvénysátorban sem lesz unalmas az élet: fellép többek között az Íris Sisters, illetve Duó is, majd néhány színművész szórakoztatja a közönséget, végül újra diszkó zárja a napot, a Desperado zenekar fellépésével. Szombaton egész nap és vasárnap délelőtt látható a kultúrházban a Székesfehérvári Városi Bélyeggyűjtő Kör értékes gyűjteménye. Vasárnap nyolc órakor lesz a szent mise, majd megkoszorúzzák a kitelepítés áldozatainak emlékművét. Lesz még aznap orgonajáték, csikósbemutató és habparti is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában