Az én Gárdonyom

2019.01.21. 07:20

A tópart az objektíven keresztül – Ódor Balázsnak nyílt kiállítása Agárdon

A város közösségi életének rendszeres és elkötelezett dokumentálója Ódor Balázs, aki fényképezőgépével örökíti meg a fontos eseményeket. Szívügye mégis a tóparti naplemente és a varázslatos felhőképződmények. Kiállítása pénteken nyílt meg az Agárdi Közösségi Házban.

S. Töttő Rita

Ódor Balázs a város rendezvényeiről és a tóparti életből hozta a tárlatra a képeit

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Ódor Balázsról gyakorlatilag mindenki azt gondolja, hogy a város vagy valamilyen sajtótermék számára készíti a képeit, ugyanis mindig mindenhol ott van, ahol történik valami Gárdony vonzáskörzetében. Ám amikor elárulja az őt kevésbé ismerőknek, hogy valójában hobbifotós, és szakmája szerint bádogos egy székesfehérvári cégnél, mindenkinek leesik az álla. Balázs ugyanis úgy égett bele a város közösségi életébe, akár a tóparti naplemente az ember retinájába.

Ódor Balázs a város rendezvényeiről és a tóparti életből hozta a tárlatra a képeit
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

– A fotózásba és a repülőkbe 1996-ban szerettem bele, egy kecskeméti repülőnapon – emlékezik vissza. Majd pedig az egyik helyi kulturális alapítvány kurátori tagjaként kezdett el kulturális eseményeket fotózni, így került kapcsolatba a gárdonyi közösségi élettel.

Amelynek azóta is rendszeres látogatója és dokumentálója. Csak úgy, a maga kedvéért és persze közönsége örömére. Az én Gárdonyom című fotókiállítása, amely pénteken nyílt meg az Agárdi Közösségi Házban, szintén erről tanúskodik, de azért elárulja: a tópart naplementéi és felhői dobogtatják meg igazán a szívét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában