fantáziadús, dinamikus, kifejező táncok

2018.12.09. 21:44

Tátrai Réka lett Fehérvár Táncosa

Vasárnap este rendezték a Vörösmarty Színházban az önkormányzat által hagyományteremtő szándékkal elindított Fehérvár Táncosa tehetségkutató verseny döntőjét.

Bokros Judit

Fotó: Koppán Viktor Dávid/Fejér Megyei Hírlap

Az elődöntőből tíz produkció jutott tovább, ezek között szólók, duók és csapatok is voltak. A fiatalok az elődöntős és a döntőre hozott koreográfiát is előadták, s azokat három fős, elismert szakemberekből – Bodor Johanna táncművész, Egerházi Attila koreográfus és Tihanyi Ákos táncos, koreográfus – álló zsűri értékelte.

Fotó: Koppán Viktor Dávid/Fejér Megyei Hírlap

A műsor a tavalyi Fehérvár Hangja tehetségkutató két döntőse, Németh Patrícia és Kaifis Zoé közös énekével kezdődött, majd sorra következtek a fantáziadús, dinamikus, kifejező táncok.

A Fehérvár Táncosa cím birtokosa végül Tátrai Réka lett. A zsűri különdíját a Tujner Anikó-Vincze Anikó páros, a mentorok különdíját Kindl Gábor nyerte. A Programszervező Kft. különdíját a Free Spirit Angels és a Destiny kapta megosztva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában