jubileumi előadás

2018.05.27. 14:41

Légy jó mindhalálig a baracskai színjátszóktól

Az idén öt éve működő Baracskai Dráma Klub a jubileumra felújította egyik első előadását, amelyet szombaton mutattak be ismét. 

Bokros Judit

A Baracskai Dráma Klub vezetőjétől, Kupi Gábortól már néhány hónapja tudjuk: a csoport nagyon készült erre az előadásra, mert régebben ez volt az első olyan darabjuk, amelyet sokan látogattak, és nagyon sikeresnek bizonyult. Ezért is akarták megújítani az évfordulóra.

Móricz Zsigmond Légy jó mindhalálig című regénye is azon klasszikusok közé tartozik, ami a mai napig aktuális fotók: Baracskai Dráma Klub

A dráma klub tagjai több hónapon át, három tanárral és három technikai segítővel készültek arra, hogy a történethez ragaszkodva, ám ezúttal rendhagyóbb módon, énekkel, tánccal, musicalként mutassák be az előadást. Mindez kihívást jelentett, de a szombat esti előadás sikere igazolta az igyekezetet.

A „Légy jó mindhalálig!”-ot a baracskai faluház udvarán mutatták be, huszonhárom szereplővel, Kupi Gábor művelődésszervező rendezésében. A színdarabot legközelebb június 2-án, 18 órától láthatja a közönség Tordason, a Hangya Művelődési Házban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában