Olvasni jó

2018.03.28. 13:45

Százforintos beiratkozási díj, sok szolgáltatás a Vörösmarty könyvtárban

A Vörösmarty Mihály Könyvtár a városban hét helyen várja olvasóit. Megéri taggá válni.

Bokros Judit

Forrás: shutterstock

A fehérvári közgyűlés határozata szerint a diákok és a fehérvári lakosok idén is jelképes összegért, 100 forintért iratkozhatnak be a könyvtárba (nem fehérváriaknak mindez 500 forintba kerül). Ehhez lakcímkártyát, illetve érvényes diákigazolványt kell bemutatni. Gyerekeknek 16 éves kor alatt, pedagógusoknak, közművelődési, közgyűjteményi dolgozóknak és 70 év felettieknek ingyenes a tagság.

A könyvtár a tagoknak a jól ismert könyvkölcsönzésen kívül még sok különleges szolgáltatást biztosít. Például, a katalógus online is elérhető, így otthonról, kényelmesen meg lehet nézni, hogy egy adott könyv kölcsönözhető-e a könyvtárban. Lehetőség van fénymásolásra, nyomtatásra, otthoni sérült könyvek javíttatására, kották, hangoskönyvek, DVD-ék kölcsönzésére, adatbázisok használatára különböző témakörökben, valamint a helyismereti részlegben a munkahely vagy lakóhely múltjának kutatására. A Pedagógiai Szakkönyvtár nem csak a pedagógusoknak, diákoknak, hanem a szülőknek is rengeteg hasznos könyvet kínál. Továbbá, a gyerekeket és a felnőtteket is színes programokkal várják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában