Jókedv, mulatság

2017.12.08. 09:30

Sárbogárdi tánckavalkád Fannival, Zolival

A Sárbogárdi Tánckavalkádot évekkel ezelőtt Vaskeba Krisztina álmodta meg, a rendezvény mindig is a helyi érdekeltségű tánccsoportok összetartásának, egymás felé fordulásának jeles eseménye volt és maradt.

V. Varga József

A műsort Szőke Fanni és Radnai Zoltán rendezte

Fotó: Hüvely Balázs

Az idei, 8. kavalkádot a Radnai Zoltán-Szőke Fanni versenytáncos pár és a TenDance Táncklub rendezte, a táncos estet Sükösd Tamás polgármester nyitotta meg. A művelődési központ színpadán egymást váltották a látványos, pezsgő táncok, a lelkes, tehetséges táncosok. Fellépett az Írisz Duó, azaz Bágyi Ági és Vaskeba Krisztina; a Töbörzsöki Táncoló Talpak Domjánné Dodonka Zita vezetésével; az alapi és a sárbogárdi TenDance Radnai Zoltán és Szőke Fanni irányításával.

A műsort Szőke Fanni és Radnai Zoltán rendezte
Fotós: Hüvely Balázs

Az Írisz Sister’s műsorát zumba követte, Helgával. Amint Tinódyné Liszi Helga elmondta: a tánccal boldogságot és egészséget kíván adni mindenkinek. Azután pódiumra lépett a Belly Kid Tánccsoport Kovácsné Jaksics Ildikó vezetésével; őket pedig a Dancing Feet Hip-Hop Tánciskola bogárdi és cecei formációja követte. A második TenDance-blokkban az immár B kategóriában versenyző Radnai Zoltán és Szőke Fanni táncolt, majd alapi versenycsoportjuk jött sorra. A fantasztikus fináléval a kavalkád sztárvendégei szolgáltak: a többszörös magyar bajnok, Európa-bajnoki és világbajnoki döntős Gellai Tamás és Vorobchenko Darya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában