Színdarabok újra terítéken

2017.11.02. 19:53

Népszerű darabok ismét a Vörösmarty Színházban

Több előadást is láthatnak a nézők a korábbi évadok bemutatói közül a Vörösmarty Színházban.

Szabó Zoltán

Egy jelenet a színház Szutyok című előadásából

Fotó: archív

Közülük Robert Musil: A rajongók című színművét november 4-én, 19 órától játsszák a Kozák András Stúdióban. A rendező és a látványtervező Szikora János, a szereplők Lábodi Ádám, Törőcsik Franciska, Andrássy Máté, Varga Lili, Egyed Attila, Kuna Károly, Kerkay Rita, Soltész Rita. A jelmezeket Zoób Kati tervezte. Szikora rendezése ősbemutató volt Magyarországon.

November 7-én, 19 órakor látható a kortárs magyar színház egyik meghatározó egyénisége, Pintér Béla Szutyok című groteszkje, ugyancsak a Kozák András Stúdióban.

Egy jelenet a színház Szutyok című előadásából
Fotós: archív

A rendező Hargitai Iván, a szereplők Egyed Attila, Varga Gabriella, Kerkay Rita, Pálya Pompónia, Krisztik Csaba, Andrássy Máté, Kádas József, Blaskó Borbála, Kozáry Ferenc, valamint a Nemes Nagy Ágnes színészképzés hallgatói. A darab sok humorral, iróniával, ugyanakkor érzékenyen mesél a társadalom peremén élők problémáiról, az előítéletről, a mindennapi rasszizmusról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában