körültekintő vezetés?

2018.08.14. 07:01

Újabb autó haladt szemben a forgalommal, ezúttal Székesfehérváron

Sajnos egyre többször halljuk, olvassuk az autópályákon, autóutakon szembejövő járművekről szóló híreket. És örülünk, ha nem velünk, testközelből megtapasztalva történik mindez.

Szanyi-Nagy Judit

Forrás: shutterstock

A legnagyobb közösségi oldalra augusztus 13-án feltöltött videó tanúbizonysága szerint ezúttal a székesfehérvári 7-es–8-as elkerülő úton haladt rossz irányban (rossz oldalon) egy fekete autó. Mint az a felvételen is hallatszik, a többi közlekedő megpróbálta figyelmeztetni a vétkes sofőrt, aki – a videó leírása alapján – végül visszafordult, miután többen is rádudáltak.

A szóban forgó elkerülő úton 2016 decemberében halálos kimenetelű baleset is történt, szintén amiatt, mert az egyik sofőr rossz irányból hajtott fel az útra. Nemrég pedig az M7-es autópályán, Enying térségében videóztak le egy forgalommal szemben haladó/álló autót.

Közlekedjenek körültekintően; ha pedig útjuk során hasonló szituációba kerülnének, lassítsanak, a kormány hirtelen félrerántását pedig kerüljék!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában