Fehérvári tündérmese

2018.04.18. 16:37

Dávid tűzoltólétrán állva kérte meg Nikolett kezét

Kivételesen nem tűzhöz vagy egyéb balesethez vonultak a székesfehérvári hivatásos tűzoltók: leánykérés volt a fehérvári belvárosban!

Szanyi-Nagy Judit

Az erkélyjelenet: Nikolett és Dávid csókja a nagy "igen"-t követően

Fotó: Koppán Viktor Dávid / Fejér Megyei Hírlap

A piros tűzoltóautó sziréna nélkül érkezett meg a belvárosi Dr. Koch László utcába, benne négy tettre kész tűzoltóval. Végül hárman szálltak ki a járműből, ketten közrefogták a több méter hosszú tűzoltólétrát, harmadik társuk, Dávid pedig vezette őket.

Az erkélyjelenet: Nikolett és Dávid csókja a nagy „igen”-t követően
Fotós: Koppán Viktor Dávid / Fejér Megyei Hírlap

Az elhaladó járókelők csak úgy kapkodták a fejüket, nem értették, a talpig felszerelkezett lánglovagok miért – és kiért – vonulnak. A tűzoltók végül megálltak a Varkocs-szobornál, kinyitották, s az adott házhoz támasztották a létrát, majd Dávid azon felmászva bekopogott az egyik emeleti ablakon. Párja, Nikolett csodálkozva nyitotta ki azt, majd meglátván a gyűrűt, örömkönnyekben tört ki. Természetesen a válasz sem maradt el, amely egy, a létra aljánál is jól hallható igen volt.

Nagy volt a boldogság, ez látható is az arcokon
Fotós: Koppán Viktor Dávid / Fejér Megyei Hírlap

A nádasdladányi Nikolett és a tabajdi Dávid két éve vannak együtt, a jogosítvány megszerzése közben ismerkedtek meg. A lány jelenleg Székesfehérváron él, ezért történt ebben a városban a leánykérés.

 

Az öröm leírhatatlan volt, Nikolett nem is igazán találta a szavakat, de mint mondta, szeretnének családot, a nagy eseményre pedig egyáltalán nem számított.

Természetesen Nikolett is lejött az emeletről, hogy aztán a téren teljes egészében átölelhesse kedvesét
Fotós: Koppán Viktor Dávid / Fejér Megyei Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában